Arkadaşlarınızı davet edin ve komisyon alın

Invite your friends and receive commission

Gerçek olamayacak kadar iyi gelebilir. Ancak yelken yaparken kolayca para kazanabilirsiniz. Diğer dost yat sahipleriyle tanıştığınızda, benzersiz BlueWater Registrations Services bağlantınızı onlarla paylaşabilirsiniz. Daha fazla gelir elde etmenin basit ve güvenli bir yoludur. Bu blogda size bu eşsiz fırsat ve nasıl işlediği hakkında daha fazla bilgi vereceğiz.

Çevrimiçi portalımız

Komisyon almak için kullanıcı dostu çevrimiçi portalımıza erişiminizin olması gerekir. Buradan kaydolabilir ve e-posta adresiniz ve şifrenizle giriş yapabilirsiniz. Giriş yaptıktan sonra yatınızı kaydedebilir, gerekli belgeleri yükleyebilir ve komisyonunuzu almaları için başkalarını davet edebilirsiniz. Herhangi bir evrak işi olmadan hızlı ve kolay bir süreçtir. Bilmekte fayda var: Tavsiye programımızı kullanmak için bir yat kaydettirmeniz gerekmiyor.

Benzersiz bağlantımla nasıl komisyon alabilirim?

BlueWater Registrations Services çevrimiçi hesabınızı kurduğunuzda, otomatik olarak benzersiz bağlantınızı oluştururuz. Bu bağlantıyı menünün sol tarafında “Komisyon Kazanın” altında bulabilirsiniz. Bağlantınızı kopyalayın ve arkadaşlarınızla ve diğer yat sahipleriyle paylaşın. Yatlarını sizin benzersiz bağlantınızla kaydettirdiklerinde, yüksek bir komisyon alacaksınız. Daha fazla gelir elde etmek hiç bu kadar kolay olmamıştı.

Komisyonu banka hesabınıza aktarın

Başkaları yatlarını kaydettirmek için sizin bağlantınızı kullandığında, durum güncellemelerini kişisel hesabınızda “Komisyonlar” altında görebilirsiniz. Kazandığınız komisyonu istediğiniz zaman banka hesabınıza çekebilirsiniz. Veya krediyi kendi yat kaydınıza başvurmak için kullanın.

Daha fazla bilgi için videomuzu izleyin

YouTube videomuzda platformumuz üzerinden nasıl kolayca komisyon kazanabileceğinizi adım adım açıklıyoruz.

Sorusu olan var mı?

Çevrimiçi portalımız ve nasıl komisyon kazanacağınız hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz, bizimle her zaman iletişime geçebilirsiniz. Biz 15 yılı aşkın bir hizmet geçmişine sahip deneyimli bir yat kayıt şirketiyiz. Bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Personelimiz her türlü sorunuzda size yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır.

27 Nisan 2024