San Marino Denizcilik Şirketi ile Denizcilik Kurumlar Vergilerinizi En Aza İndirin

San Marino for EOCD
Avrupa'da en üst düzey vergi avantajlarını mı arıyorsunuz? Denizcilik sektörünün cazibesi yadsınamaz. Uçsuz bucaksız okyanuslar, keşfetme özgürlüğü ve kendi rotanızı çizme fırsatı, burayı benzersiz ve gelişen bir iş alanı haline getiriyor. Ancak bu, özellikle birden fazla yargı alanında faaliyet gösteren şirketler için vergi düzenlemelerinin karmaşıklığını da beraberinde getiriyor. Ancak, bu arayışta olanlar için bir çözüm var ve bu çözüm Avrupa'nın kalbinde yer alıyor: San Marino ve size yüksek Denizcilik Vergisi tasarrufu için San Marino Denizcilik Şirketi'ni sunuyor!

Kimlik Dolandırıcılığına karşı kendinizi koruyun

Identity fraud
Yatınızı bilinmeyen bir taraf aracılığıyla kaydettirmenin tehlikeleri Normal günlük yaşamda herkes pasaport, kimlik kartı veya yat sahipliği belgelerinizi güvenli ve emniyetli bir yerde saklayacağınız konusunda hemfikirdir. Ancak yat kayıtları söz konusu olduğunda, çoğu yat sahibi bu önemli belgeleri kime göndereceklerini bile bilmeden internetten isteyen herkese göndermektedir.

Sorunsuz Yelken Açmak: Yat Alıcı Anketleri Neden Önemlidir?

Always make a yacht survey
Tebrikler! Lüks ve macera ile eş anlamlı bir yaşam tarzı olan yatçılık dünyasına katılmaya karar verdiniz. Ancak sonsuz ufuklara doğru yelken açmadan önce, genellikle gözden kaçan çok önemli bir adım vardır: alıcı araştırması. Evet, bir anket mükemmel tik güverte mobilyalarını seçmek kadar göz alıcı olmayabilir, ancak bize güvenin, bu sizi ileride bir yığın baş ağrısından (ve paradan) kurtarabilecek bir yatırımdır. İşte nedeni:

Kış mevsiminde yatçılık

Yachting in winter season
Soğuk mevsimlerde yatçılık çoğunlukla yaz aylarındaki kadar heyecan verici değildir. En mükemmel kış kaçamaklarını arıyorsanız, okumaya devam edin. Kışın bile yelken açabileceğiniz en güzel ve güneşli yerleri sizin için sıraladık.

Ticari tekne kaydı

Commercial boat registration
Teknenizi ticari olarak kullanmak için ticari bir yat kaydına ihtiyacınız vardır. Bu, IMO'ya (Uluslararası Denizcilik Örgütü) üye ülkelerin çoğunda zorunludur. Ama bir yat ne zaman ticari olur? Ve ticari bir tekne için hangi kayıtlar mevcuttur? Sizi bilgilendirmekten ve ticari yat kayıtları hakkında daha fazla bilgi vermekten mutluluk duyarız.

Neden MMSI lisansı için başvurmalısınız?

Why apply for a MMSI license
Yatınızın telsiz ekipmanı için bir MMSI telsiz lisansına ihtiyacınız olacaktır. Teknenizin MMSI kaydında listelenmesi gerekir, bundan sonra benzersiz bir kimlik numarası alacaksınız. Bir AIS numarası ve çağrı işareti de gereklidir. Lisans paketinizin 24 saat içinde düzenlenmesini sağlıyoruz!

Hepsi Gemide: Doğru Yat Sigortasını Seçmek İçin Nihai Rehber

How to choose the right yacht insurance
Açık denizlere yelken açmaya hazır mısınız? İster deneyimli bir yat sahibi olun, ister tekne dünyasında yeni olun, net olan bir şey var: yat sigortası her tekne sahibi için olmazsa olmazdır. Ancak piyasada bu kadar çok seçenek varken, doğru olanı nasıl seçersiniz? Bu kapsamlı kılavuzda, mükemmel yat sigortası poliçesini ararken göz önünde bulundurmanız gereken temel faktörler hakkında size yol göstereceğiz.

Yatlar için Transit Günlüğü Açıklaması

gibraltar limited company
Yatlar için Transit Log nedir? Transit seyir defteri, bir yatın bir limandan diğerine yaptığı yolculuğun resmi kaydı olarak hizmet veren çok önemli bir belgedir. Genellikle geminin adı, sicil numarası, kaptanın adı, kalkış ve varış saatleri, çıkış ve varış limanları ve rota boyunca yapılan duraklar gibi ayrıntıları içerir. Ayrıca, mürettebat, konuklar ve hatta yakıt ve erzak gibi envanter hakkındaki bilgileri belgeleyebilir. Transit günlüğü özünde, yatın hareketlerinin kronolojik kaydını sunan bir deniz seyahati günlüğü görevi görür. Yatlar için Transit Log Açıklaması - BlueWater Kayıt Hizmetleri

Eğlenceye Güvenle Dalış Yapın: Jet Ski için Lisans Gerekliliklerini Anlama. Jet Ski Rules, Regulations and Registration.

Regulations for jet ski
Jet Ski Kural ve Yönetmeliklerini Anlama. Bir sıçrama yapmaya ve jet ski ile su üzerinde adrenalin pompalayan eğlencenin tadını çıkarmaya hazır olun! Ancak dalgalara açılmadan önce, güvenliğinizi ve uyumluluğunuzu sağlamak için lisanslama gerekliliklerini öğrenmeniz önemlidir. Bu makalede, bir jet ski lisansı ve kaydı alma hakkında bilmeniz gereken tüm temel bilgilere değineceğiz.

Yat kayıt süreci 1960 ve şimdi

Yacht registration process 1960 vs. now
Son 60 yılda çok şey değişti, tekne kaydı da öyle. Günümüzde sadece doğru kaydı seçmeniz gerekiyor. Kendi hesabınız üzerinden teknenizi kaydedersiniz. İşte bu kadar! 60 yıl önce durum farklıydı. Kaydı tamamlamak için çok daha fazla adım atmanız gerekiyordu. Bu blogda size 60 yıl önceki tekne kaydı ile şimdiki tekne kaydı arasındaki farkı anlatıyoruz.