Yatınıza el konulmasını önleyin

Prevent confiscation of your yacht

Bir yata sahip olmak müthiş bir lüks. Hiç şüphesiz, asla kurtulmak istemeyeceğiniz bir şey. Ancak, yatınıza el konulmasına neden olabilecek bazı riskler vardır. Elbette bundan kaçınmak istersiniz. Bu nedenle sizin için benzersiz bir çözümümüz var: Total Privacy Yachting Solution Package(TPYSP). Bu paket ile yatınıza el konulması riskini ortadan kaldırmış olursunuz. Kontrol tamamen sizdeyken. Şimdi bu paketin avantajlarını inceleyelim.

Boşandıktan sonra yatınızı elinizde tutun

Boşanma başlı başına yeterince tatsız bir durumdur. Bunun üzerine bir de yatınızı kaybetmek istemezsiniz. Ancak yat sizin mülkünüz olduğunda bunun gerçekleşme ihtimali vardır. Evlenirken, yatınız tüm mal varlığınıza dahil edilecektir. Bu da boşanma sonucunda siz ve eski eşiniz arasında paylaştırılacaktır. TPYSP ile yatınızın size ait olduğundan emin olursunuz. Bu, yatınıza el konulmasını önler, çünkü yatın tesciline, satın alınmasına ve satılmasına karar verebilecek tek kişi sizsiniz.

İflas durumunda yatınızı kaybetme tehlikesi yok

İş hayatında işlerin nasıl sonuçlanacağını asla bilemezsiniz. İflas riski her zaman vardır. Asla gerçekleşmeyeceğini umsanız bile önlem almak akıllıca olacaktır. Bu benzersiz çözüm, iflas veya diğer mali sorunlar durumunda yatınızı kaybetmemenizi sağlar.

Varlık vergisi için özel varlıklarınıza atfedilmekten kaçının

Varlık vergisi için özel varlıklarınıza atfedilmekten kaçının

Toplam Gizlilik Yatçılık Çözüm Paketi‘ni kullanarak çok fazla para tasarrufu yapabilirsiniz. Tıpkı iflasta olduğu gibi, servet vergileri hesaplanırken yatınız özel varlıklarınızın bir parçası olarak sayılmayacaktır. Bu size büyük miktarda para kazandırabilir. Bundan yararlanmamak utanç verici, değil mi?

Kontrol tamamen sizde olsun

Toplam Gizlilik Yatçılık Çözüm Paketi ile yatınızın kontrolü artık sizde değilmiş gibi gelebilir. Ama endişelenecek bir şey yok! Yatınız hakkında karar verebilecek tek kişi sizsiniz. Yani, değişim yalnızca kağıt üzerinde gerçekleşir. Artık doğrudan veya dolaylı mal sahibi değilsiniz, ancak tam kontrol sizde olacak. TPYSP’yi kullanmakla ilgileniyorsanız size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Paket hakkında daha fazla bilgi edinin.

Birçok fayda

Açıklığa kavuşturmak için, Toplam Gizlilik Yatçılık Çözüm Paketi çözümünün tüm faydalarının bir listesini derledik:

  • Tam gizlilik sağlayan yatçılık çözümü
  • Yat hakkında karar verebilecek tek kişi sizsiniz.
  • Borç durumunda yata el konulmasına ilişkin tüm risklerin ortadan kaldırılması
  • Herhangi bir uyruk veya herhangi bir bayrak yargı yetkisi için kullanılabilir
  • İflas, borçlar, boşanma vb. durumlarda mükemmel çözüm.
  • Varlık vergisi için özel varlıklarınıza atfedilmekten kaçının
  • Güven veya yan mektup yok
  • Sabit düşük fiyat
  • Çok hızlı tamamlama prosedürü

BlueWater Kayıt Hizmetleri Hakkında

Lütfen 15 yılı aşkın bir hizmet kaydına sahip deneyimli bir yat kayıt şirketi olduğumuzu unutmayın. Dünyanın her yerinden müşterilere hizmet veriyoruz. Herhangi bir şüpheniz varsa, lütfen hizmetlerimizden memnun kalan müşterilerimizin bize ilettiği görüşleri okuyun. BlueWater Registration Services, yat kayıtları konusunda müşterilerine geniş bir hizmet yelpazesi sunan bir şirkettir. Bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Servis personelimiz her türlü sorunuzda size yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır.

27 Nisan 2024