Avrupa’nın en iyi 8 ülkesinde tekne turu

Boat tour in Europe top 8 countries

Avrupa’da bir tekne turu mu arıyorsunuz? Avrupa’da su yoluyla ziyaret etmeyi düşünebileceğiniz en iyi 8 ülkeyi sizin için listeledik.

Sonunda hayalinizdeki tekneyi satın aldınız, bir tekne kaydı ayarladınız ve artık dünyayı sudan keşfetmeye hazırsınız. Dünyada gezilecek pek çok yer var, biz de Avrupa’nın en iyilerini listeledik.

Friesland, Hollanda (219KM)

Friesland, Hollanda (219KM)

Hollanda’nın kuzey kesimi yüzlerce gölden oluşmaktadır. Avrupa’daki tekne turunuza dahil etmek için olağanüstü bir yer. Friesland özellikle su sporları meraklıları arasında popülerdir. Friesland’da yelken yapmak, Avrupa’nın en büyük iç göllerinde sonsuz keyif anlamına gelir. Doğanın sessizliği ile köy ve kasabalardaki eğlenceyi bir arada yaşamaktan hoşlanıyorsanız, Friesland tam size göre bir yer. 11 şehir turuna katılmanız şiddetle tavsiye edilir! 11 fıskiyenin hepsini bulabilir misin?

Fransız Nehirleri

Fransız Nehirleri

Alsace, Burgundy, Charente, Brittany, Loire bölgesi

Fransız iç su yollarında yelken açmak tamamen güncel tatil trendleri dahilindedir. Daha önce hiç bu kadar çok insan bir karavan, karavan veya (kiralık) tekne ile tatile çıkmamıştı. Güzel Fransız manzarasının ve lezzetli kruvasanların tadını çıkarmaktan daha eğlenceli ne olabilir? Yelken rotası boyunca kalabalıktan uzak olduğunuz için tamamen eğlenebilirsiniz.

Ren Nehri, Almanya

Ren Nehri, Almanya

Düsseldorf, Köln, Bonn, Koblenz & Frankfurt am Mein

Başka hiçbir yerde buradaki kadar güzel kasaba ve köyler, kaleler ve ortaçağ kalıntıları bulamazsınız. Ren Nehri’nde bir tekne turu sırasında, güzel bir manzara kesinlikle bir şeydir. Düsseldorf’un teraslar ve restoranlarla dolu tarihi merkezini, Köln Katedrali’nin iki kulesini ziyaret edin. Bonn’da şarap tadımına gidin, Koblenz’in ortaçağ merkezini ziyaret edin veya Moezel’e bir göz atın. Frankfurt büyüleyici sokaklar, eski binalar, rahat teraslar, renkli butikler ve küçük sokaklarda gizlenmiş atmosferik barlarla doludur.

İtalya & Fransa

İtalya & Fransa

Cenova, Toskana, Korsika, Sardinya

Berrak mavi sular, ılık sıcaklıklar, güzel şehirler ve lezzetli yemekler. İtalya’da her şey var. Cenova’nın tarihi merkezini veya Toskana’daki Pisa Kulesi’ni ziyaret edin. Toskana’nın sunabileceği çok daha fazla şey var, ilk akla gelen şey değil ama Livorno da mutlaka görmeniz gereken bir yer! Bulvarı ve Piazza Grande’yi ziyaret edin, Fortezza Vecchia’da en iyi açık hava konserlerini dinleyin ve özellikle güzel kanallarda yelken açın. Yola çıktıktan sonra, Fransız adası Korsika’ya yapılacak bir gezi kesinlikle görülmelidir; başkent Ajaccio, Fransız general Napolyon Bonapart’ın doğum yeridir. Ajaccio belediye binasında ilginç bir müze bulunmaktadır. Korsika’yı yeterince gördünüz mü? Sardunya’yı görene kadar bekleyin, ne cennet ama! Eski binalar, Gorropu geçidinin güzel manzarası ve flamingolar dahil en güzel plajlar! Avrupa’da ne muhteşem bir tekne turu.

Hırvatistan

Hırvatistan

Biograd, Murter, Rogoznica, Trogir, Zlarin, Skradin

Balıkların yüzüşünü izlerken suda yelken açmak. Bu rota boyunca birçok ada ve şehir ziyaret edilmektedir.

Hırvatistan’ın en güzel bulvarlarından birinde yürüyüş yapabilir ya da güzel Biograd’da ata binebilirsiniz. Bütün gün sahilde uzanmayı mı tercih edersiniz? Murter adası sizin için mükemmel olacak! Büyük ünlü plajlar veya koşuşturmadan uzak küçük bir koy, her şey mümkün. Rogoznica’nın Hırvatistan’ın en güzel bölgesi olduğu söylenmektedir. Rogoznica’da gizli plajlar, büyüleyici kasabalar, tipik balıkçı köyleri ve güzel adalar bulunabilir. Trogir’de olduğu gibi Rogoznica da kristal berraklığında bir denizle çevrilidir. Trogir’in lakabı “Taş Güzeli “dir. Zlarin adası sakinleri geleneksel olarak tarım, balıkçılık, bağcılık ve süngercilik konularında yeteneklidir. Zlarin, huzur ve sükûnet sunan güzel kumsallara sahiptir.

Biraz dinlenmek için Zlarin kesinlikle tavsiye edilir! Skradin, ünlü beyaz şarap Debit’in servis edildiği dar sokakları olan küçük bir kasabadır. En seçici ziyaretçiler şaraptan memnun kalacaktır. Skradin’e Krka nehrinin kanyonu üzerinden tekneyle gelirseniz, bu kısa sürede unutamayacağınız eşsiz bir deneyimdir. Skradin limanında gecelemeye karar verenler için modern marinada 200 rıhtım mevcuttur.

İspanya

İspanya

Barselona, Mayorka, İbiza, Valensiya

Güzel Barselona şehrinde kültürü içinize çekin, herkes için bir şeyler var. Sagrada Familia’yı veya renkli Park Güell’i ziyaret edin, FC Barcelona stadyumuna bir göz atın veya Picasso müzesindeki sanatı kopyalayın. Las Ramblas’ta alışveriş mi, yoksa Mallorca’ya kadar beklemeyi mi tercih edersiniz? Passeig del Born’da bunu kesinlikle başarabilirsiniz. Ayrıca her Çarşamba günü kurulan pazarı ve tabii ki güzel Alcúdia plajını da ziyaret edebilirsiniz. Popüler kulüpler, barlar, publar ve plajların yanı sıra İbiza’nın bambaşka bir yönü de vardır. Burada görülecek ve yapılacak çok şey var. İbiza, gece hayatının merkezi haline gelmeden önce hippiler için bir cennetti ve özellikle adanın kuzeyinde bu alternatif atmosfer hala devam etmektedir. Anakaraya geri döndüğünüzde, Valensiya’da bir bisiklet turu ile kendinizi şaşırtın, bu tur sizi görülmesi gereken birçok yere götürür!

Portekiz

Portekiz

Albufeira, Lizbon, Porto

Albufeira’nın güzel plajlarının etrafındaki gizli mağaraları keşfedecek misiniz? Yoksa renkli Lizbon’u ziyaret etmeyi mi tercih edersiniz? Plajlar ve eski binalar bol miktarda bulunur; su kenarında dinlenmek ve şehirde dolaşırken egzersiz yapmak arasında iyi bir kombinasyon. Porto’da birçok eski unsur da bulunabilir. Şehir merkezi Avrupa’nın en eskilerinden biridir ve Roma dönemine kadar uzanan bir geçmişe sahiptir. Avrupa’da tekne turu sırasında her şeyin tadını çıkarın.

Yunanistan'da ada turları

Yunanistan’da ada turları

Endonezya ve Tayland’da olduğu gibi ada atlamalı ama eve biraz daha yakın, Yunanistan’da mümkün. Bu rota Atina, Mikonos, Paros, Ios ve Santorini’den geçmektedir

Atina şehri güzel manzaralarla dolu ve aslında bir açık hava müzesi gibi görünüyor. Antik Yunan binaları bol miktarda bulunur ve elbette her sokak köşesinde harika yemekler vardır. Atina’dan Mikonos’a kısa bir tekne yolculuğu. Güzel plajlar ve atmosferik sokaklar size hemen Mamma Mia hissi verir. Zoodohou Pigis Manastırı’nı (Kutsal Bakire Manastırı) ve Paros’taki Poseidon Tapınağı’nı ziyaret edin. Ios adasında şnorkelle dalış şiddetle tavsiye edilir. Ayrıca, bir araba kiralamak adayı keşfetmek için kolay olabilir. Dağlardaki güzel yürüyüş parkurları, deniz kıyısındaki restoranlar ve şehirdeki kültürel kiliseler, Ios’ta her şey var.

Son olarak ama kesinlikle en az değil, Santorini. Volkanik ada dağlardan ve siyah / kırmızı kumsallardan oluşmaktadır. Önceki adalardan oldukça farklı. Mavi çatılı beyaz evlerin arasında güzel manzaraya bakarak yürümek. Burada gün batımını kesinlikle kaçırmamalısınız.

Tekne kaydı

Yukarıdaki tekne turlarının tümü Avrupa içinde yer almaktadır, bu nedenle tüm tekne kayıtları (tarafımızdan sunulmaktadır) ile suya girebilirsiniz! Avrupa’da bir tekne turu için bir tekne kaydı arıyorum. Hangi tekne ruhsatının durumunuza en uygun olduğunu merak ediyor musunuz? Aşağıda kısa bir genel bakış yer almaktadır.

AB ICP Hafif mülkiyet kaydı

AB ICP Hafif mülkiyet kaydı

Eu ICP Light kaydı bir mülk kaydıdır, tekneniz tapu kaydına dahil edilmez ve bir bayrak almaz. Tekne kaydının bu çeşidi Avrupa’daki birçok ülkede geçerlidir, ancak hepsinde geçerli değildir. Bu nedenle, yola çıkmadan önce gideceğiniz ülkede yelken açmanıza izin verilip verilmediğini dikkatlice kontrol edin.

AB ICP Hafif tekne kaydı hakkında daha fazla bilgi

Polonya tekne kaydı

Polonya tekne kaydı

Polonya tekne kaydı, BlueWater Kayıt Hizmetleri içinde en çok tercih edilen tekne kayıtlarından biridir. Bu tekne tescil çeşidi, en ekonomik fiyat için birçok avantaja sahiptir. Polonya tekne kaydı ile dünya çapında doğru bir tekne kaydı yaptırdığınızdan emin olabilirsiniz. Polonya tekne kaydının bazı avantajları aşağıdadır:

  • AB pasaportu olan veya olmayan tekne sahiplerinin kullanabileceği bir tekne kaydı
  • Ön kayıt dahil 2 iş günü içerisinde
  • Ömür boyu geçerlidir, yenilenmesi gerekmez
  • Yıllık maliyet yok
  • Tekne vergisi yok
  • Dünya çapında geçerli
  • Tekne denetimi yok

Polonya tekne kaydı hakkında daha fazla bilgi

Hollanda Dünya Çapında Zeebrief Kaydı

Hollanda Dünya Çapında Zeebrief Kaydı

Hollanda Dünya Çapında Zeebrief kaydı, Hollanda’da elde edilebilecek en yüksek tekne kaydıdır. Bu tekne kaydı, teknenize resmi Hollanda vatandaşlığı verir. Hollanda tekne kaydı en avantajlı olanı değildir, ancak Hollanda bayrağı dünyanın dört bir yanındaki denizcilik otoriteleri tarafından takdir edildiğinden, tekne sahipleri arasında yelken açmak için çok popüler olan bir kayıttır. Aşağıda bazı avantajlar yer almaktadır:

  • AB pasaportu olan ve olmayan tekne sahiplerine açıktır
  • Dünya çapında geçerlidir ve dünyanın dört bir yanındaki denizcilik otoriteleri tarafından tamamen kabul edilmektedir
  • Tekne vergisi yok
  • Sınırlı yıllık maliyetler
  • Yıllık denetim gerekmez
  • Denizcilik kısıtlaması yok
  • 4-6 hafta içinde hızlı kayıt

Hollanda Dünya Çapında Zeebrief kaydı hakkında daha fazla bilgi

Birleşik Krallık bölüm 1 tekne kaydı

Birleşik Krallık bölüm 1 tekne kaydı

Birleşik Krallık Bölüm 1 tekne kaydı ile son derece saygın İngiliz bayrağını dalgalandıracaksınız. Birleşik Krallık bölüm 1 tekne kaydı aşağıdaki avantajları sunar:

  • AB pasaportu olan ve olmayan tekne sahiplerine açıktır
  • Her 5 yılda bir yenilenmelidir
  • Sınırlı yıllık maliyetler
  • Dünya çapında geçerli
  • 3-4 hafta içinde hızlı kayıt
  • Tekne ruhsatını birkaç gün içinde alabileceğiniz acil prosedür mümkündür
  • Teknenin uzunluğuna ilişkin bir kısıtlama yoktur (bu nedenle 24 metreden uzun tekneler için de)
  • Ticari tekneler için kullanılabilir

Birleşik Krallık bölüm 1 tekne kaydı hakkında daha fazla bilgi

Yat kaydınız için BlueWater Kayıt Hizmetleri

Lütfen 10 yıldan fazla hizmet siciline sahip deneyimli bir tekne tescil şirketi olduğumuzu unutmayın. Dünyanın her yerinden müşterilere hizmet veriyoruz. Herhangi bir şüpheniz varsa, lütfen hizmetlerimizden memnun kalan müşterilerimizin bize ilettiği görüşleri okuyun.

BlueWater Registration Services, müşterilerine tekne kaydı konusunda geniş bir hizmet yelpazesi sunan bir şirkettir. Farklı yat kayıtları, AIS ve MMSI Hizmeti ve çok daha fazlası gibi hizmetlerin çoğunu tek bir çatı altında yapabilirsiniz. Ana işimiz yat kaydı, başka bir şey değil.

Bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Servis personelimiz her türlü sorunuzda size yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır.

30 Nisan 2024