Neden MMSI lisansı için başvurmalısınız?

Why apply for a MMSI license

Yatınızın telsiz ekipmanı için bir MMSI telsiz lisansına ihtiyacınız olacaktır. Teknenizin MMSI kaydında listelenmesi gerekir, bundan sonra benzersiz bir kimlik numarası alacaksınız. Bir AIS numarası ve çağrı işareti de gereklidir. Lisans paketinizin 24 saat içinde düzenlenmesini sağlıyoruz!

Yasa gereği yatınızda her zaman bir MMSI lisansı bulundurmanız gerekmektedir. Tekne sahiplerine bunu tekne ruhsatı ile birlikte satın almalarını tavsiye ediyoruz. Bu şekilde evraklar açısından hemen yelken açmaya hazır olursunuz! MMSI lisans hizmetimizin fiyatı 250 €’dur. Ancak bir tekne kaydını bir MMSI lisansı ile birleştirirseniz, size toplam tutar üzerinden 100 € indirim yapacağız.

Yasal olarak geçerli MMSI lisans hizmetimiz şunları içerir:

  • MMSI numarası
  • AIS numarası
  • Çağrı işareti

BlueWater Kayıt Hizmetleri’nden bir MMSI lisansı için başvurun

BlueWater Kayıt Hizmetleri dünyanın her yerinden müşterilere hizmet vermektedir. Kayıt hizmetimiz tüm kayıt işlemlerini İngilizce olarak kapsamaktadır. Online kayıt sürecimizdeki birkaç adımı takip etmeniz yeterlidir. Gerekli belgeleri aldığımızda, MMSI lisansını talep etmek için bilgilerinizi göndereceğiz. Tamamlandıktan sonra, MMSI lisansınız bir gece kuryesi ile gönderilecektir.

MMSI radyo lisansı almak ne kadar sürer?

Bir MMSI lisansının, AIS numarasının kaydedilmesi ve size bir çağrı işareti verilmesi yalnızca 24 saat veya daha kısa sürer. Bu, talep edilen bilgileri bize sağladığınız andan itibaren geçerlidir. Çoğu durumda radyo lisansınızı aynı gün alacaksınız.

MMSI lisansı hangi ekipmanlar içindir?

MMSI lisansı gemideki telsiz ekipmanını kullanmanıza izin verir, VHF, AIS ve EPRIB lisans olmadan kullanılamaz. VHF (AIS) kullanmanın avantajları Bir VHF telsiz içinde dahili bir AIS (otomatik tanımlama sistemi) vardır, bu köşeden bakmayı mümkün kılar. AIS’in radarla pek çok benzerliği vardır, sadece bağlantı çok daha iyidir ve geminin artık dönen bir antene ihtiyacı yoktur.

  • VHF telsiz, kilit bekçileri veya köprü bekçileri ile iletişim kurmanızı sağlar.
  • Yoğun kavşaklarda iletişim trafik direkleri aracılığıyla gerçekleşir, VHF telsiz olmadan iletişim kurulamaz.
  • Teknenizle başınız derde girdiğinde, örneğin bir sahil güvenlik merkezi ile VHF üzerinden bağlantı kurabilirsiniz. Yardım hızlı bir şekilde ayarlanabilir

Hollanda, Polonya, Cebelitarık ve Birleşik Krallık radyo lisansı

Hollanda, Polonya, Cebelitarık ve Birleşik Krallık radyo lisansları sağlıyoruz. Hollanda, Polonya ve Cebelitarık telsiz ruhsatları yalnızca teknenin menşe kaydına kayıt yaptırıldığında kullanılabilir. Hollanda radyo lisansı kağıt sertifika olarak teslim edilecektir.

Diğer tüm tekne kayıtları için, resmi bir dijital sertifika alacağınız bir Birleşik Krallık radyo lisansını kaydetmemiz gerekmektedir. Kayıt işlemi tamamlandığında hemen kullanabilirsiniz.

Yat kaydınız veya MMSI lisansınız için BlueWater Kayıt Hizmetleri

Lütfen 10 yıldan fazla hizmet siciline sahip deneyimli bir tekne tescil şirketi olduğumuzu unutmayın. Dünyanın her yerinden müşterilere hizmet veriyoruz. Herhangi bir şüpheniz varsa, lütfen hizmetlerimizden memnun kalan müşterilerimizin bize ilettiği görüşleri okuyun.

BlueWater Registration Services, müşterilerine tekne kaydı konusunda geniş bir hizmet yelpazesi sunan bir şirkettir. Farklı yat kayıtları, AIS ve MMSI Hizmeti ve çok daha fazlası gibi hizmetlerin çoğunu tek bir çatı altında yapabilirsiniz. Ana işimiz yat kaydı, başka bir şey değil.

Bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Servis personelimiz her türlü sorunuzda size yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır.

25 Nisan 2024