Geçerli bir pasaportu olan herkes için Polonya yat kaydı mevcuttur

Polish yacht registration available for anyone with a valid passport

Harika bir haber! 2021’den bu yana AB pasaportu olmayanların Polonya yat kaydını doğrudan kendi adlarına kaydettirmelerine izin verilmektedir. Bu ömür boyu kayıt sadece mülkiyet AB’de iken mevcuttu. AB dışındaki kişiler için bu, AB içinde bir şirket kurulması gerektiği anlamına geliyordu. Bu, ekstra maliyet ve çok fazla ekstra çalışma gerektiriyordu. Bu popüler yat kaydı artık 24 metreye kadar yatı olan dünyadaki herkes için mevcut olduğundan buna artık gerek yok.

Bu büyük bir artı çünkü Avrupa pasaportunuz yoksa yatınızı, teknenizi veya jet ski’nizi Polonya’da kaydettirmek artık daha kolay ve çok daha düşük maliyetli.

Yeni durum Polonya yat kaydı

Yeni durumdan bu yana, Polonya yat kaydınızı daha düşük başlangıç ve yıllık maliyetler karşılığında daha hızlı teslim edebiliriz. Bu da Polonya’da yat tescilini olduğundan daha da avantajlı hale getirmektedir.

Eski durum

AB pasaportu kısıtlamasının kaldırılmasından önce, yatın mülkiyetinin AB içinde olması için AB pasaportu olmayanlar için hareketsiz bir AB şirketi kurmamız gerekiyordu. Polonya’da yat tescilini mümkün kılmak için yönetim masrafları, hareketsiz şirketin kurulması ve yıllık masraflar gerekliydi.

Dünyanın her yerindeki müşteriler için büyük avantaj

Bu değişiklikten hemen yararlanın ve teknenizi, yatınızı veya jet ski’nizi BlueWater Kayıt Hizmetleri’ne kaydettirin. Biz 10 yılı aşkın bir hizmet geçmişine sahip deneyimli bir yat kayıt şirketiyiz. Dünyanın her yerinden müşterilere hizmet veriyoruz. Çevrimiçi kayıt portalımızı kullanarak, Polonya yat kayıt talebinde bulunma konusunda tam kontrole sahip olursunuz.

30 Nisan 2024