Teknenizi nasıl eviniz gibi hissettirebilirsiniz?

yacht registration

Daha uzun bir süre yelken yaparken, kendinizi evinizde hissettiğiniz kadar gemide de rahat hissetmelisiniz. Ya da belki tekneniz sizin daimi evinizdir. Yelken yapmak konforunuzu kıyıda bırakmak anlamına gelmemelidir, bu nedenle teknenizi daha çok eviniz gibi hissetmenizi sağlayacak bazı ipuçlarını sizin için sıraladık.

Teknenizi dekore edin

Teknenizi dekore etmek muhtemelen teknenizi eviniz gibi hissettirmenin en belirgin yoludur. Teknenizi minderler, kilimler ve perdeler veya panjurlarla süslemeye başlayabilirsiniz. Bir başka güzel düzenleme de bazı (aile) resimlerini, bir tabloyu veya bitki askısı gibi başka bir süsü asmaktır. Teknenizi dekore ederken, ağır hava veya denizin neler yapabileceğini düşünmek önemlidir, eşyaları serbestçe veya duvarlara asmak akıllıca olacaktır. Ve unutmayın, her zaman denizci görünümünü tercih etmek zorunda değilsiniz. Bu nedenle, sevdiğiniz süsleri ve sizi mutlu eden renk ve dokuları aradığınızdan emin olun, ancak önceden bir renk paleti seçmek faydalı olabilir.

Plastik tabak ve bardaklarla yemek yemeyi bırakın

Plastik tabak ve bardaklarla yemek yemeyi bırakın

Teknenizin daha çok eviniz gibi hissetmesini istediğinizde yapmanız gereken bir diğer kolay şey de plastik veya kağıt tabak, bardak ve çatal-bıçaklardan vazgeçmektir. Tek kullanımlık/ plastik tabak, bardak ve çatal bıçak kullanmak size kamp yapıyormuşsunuz gibi hissettirebilir ve uygun tabak, bardak ve çatal bıçak takımlarına geçmek tekne deneyiminiz için büyük bir fark yaratabilir. Dışarıda tabak, bardak ve fincan satın alırken malzemeye dikkat edin. Örneğin, gerçeğine benzeyen ancak o kadar da kırılabilir olmayan bir malzeme deneyin.

Su geçirmez bir hoparlör edinin

Su geçirmez bir hoparlör edinin

Su geçirmez bir hoparlör almak da tekne deneyiminiz için gerçekten güzel bir ayarlama olabilir. Bir noktada sonsuz suları dinlemek biraz sıkıcı olabilir, bu nedenle biraz müzik veya belki bir sesli kitap koymak kesinlikle yardımcı olacaktır. Teknenizde misafir ağırlarken biraz arka plan gürültüsü olması da hoş olabilir.

Düzenli tutun

Düzenli tutun

Düzenli tutmak, elbette biraz yer tutmak için, ama aynı zamanda dağınıklık size ev gibi hissettirmeyeceği için bu ipuçlarından herhangi biri kadar önemli olabilir. Küçük bir teknenin bile yaşanabilir kalması için her şeyi düzenli tuttuğunuzdan emin olun. Eşyaları düzenli tutmamak da gemide tehlikeli olabilir, tökezlemek istemezsiniz. Kendi güvenliğiniz ve yolcularınızın güvenliği için eşyalarınızı ortalıkta bırakmayın.

Bir güneş enerjisi kitine yatırım yapın

Bir güneş enerjisi kitine yatırım yapın

Bir güneş enerjisi kiti telefon, masa, televizyon gibi elektronik cihazlarınızı şarj etmek için çok faydalı olabilir. Gemide kendi gücünüzle, tamamen şebekeden bağımsız olarak evinizde sahip olduğunuz elektronik cihazların keyfini çıkarmaya devam edebilirsiniz. Güneş enerjisi kitleri tam olarak ucuz değildir, ancak kendilerini hızlı bir şekilde amorti edeceklerdir.

BlueWater Kayıt Hizmetleri Hakkında

Lütfen 10 yıldan fazla hizmet siciline sahip deneyimli bir tekne tescil şirketi olduğumuzu unutmayın. Dünyanın her yerinden müşterilere hizmet veriyoruz. Herhangi bir şüpheniz varsa, lütfen hizmetlerimizden memnun kalan müşterilerimizin bize ilettiği görüşleri okuyun. BlueWater Registration Services, müşterilerine tekne kaydı konusunda geniş bir hizmet yelpazesi sunan bir şirkettir. Farklı yat kayıtlarına veya AIS & MMSI Hizmetine bakın. Ana işimiz yat kaydı, başka bir şey değil. Bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Servis personelimiz her türlü sorunuzda size yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır.

27 Nisan 2024