Ticari tekne kaydı

Commercial boat registration

Teknenizi ticari olarak kullanmak için ticari bir yat kaydına ihtiyacınız vardır. Bu, IMO’ya (Uluslararası Denizcilik Örgütü) üye ülkelerin çoğunda zorunludur. Ama bir yat ne zaman ticari olur? Ve ticari bir tekne için hangi kayıtlar mevcuttur? Sizi bilgilendirmekten ve ticari yat kayıtları hakkında daha fazla bilgi vermekten mutluluk duyarız.

Özel ve ticari yatlar arasındaki fark

Özel yat, sadece sahibi tarafından kullanılan bir yattır. Bu yatlar genellikle kişisel kullanım, aile tatilleri ve spor faaliyetleri için kullanılır. Bu nedenle özel yatlar genellikle gezi yatları veya eğlence tekneleri olarak adlandırılır. Bir yat ticaret veya kiralama için kullanıldığında ve en fazla 12 yolcu taşıdığında, ticari yat olarak adlandırılır. Bir charter teknesi ticari bir teknedir çünkü tatil veya iş amaçlı kullanım için gruplara, ailelere veya çiftlere kolaylık sağlar. Bir teknenin kiralanması, tekne sahibine önceden belirlenmiş bir yelken rotası ile kararlaştırılan bir süre için ücret ödenmesi anlamına gelir.

Ticari tekne kaydına ne zaman ihtiyacım olur?

Bir gezi yatı ticari amaçlarla kullanıldığında, genellikle ticari bir yat kaydı gereklidir. BlueWater Yacht Registrations, eğlence yatları ve (charter) tekneler için ticari yat kayıtları sağlar Ticari yat kaydı, ticari olarak kabul edilebilecek tüm faaliyetler için geçerlidir. Örneğin:

  • insanlı ve insansız charter tekneleri
  • jet ski ve kişisel su araçlarının kiralanması
  • gruplar için tekne turları organizasyonu
  • balıkçılık gezileri ve diğer su sporları aktiviteleri
Ticari tekneler için mevcut yat kayıtları

Ticari tekneler için mevcut yat kayıtları

Ticari amaçla kullanmak istediğiniz bir yatınız mı var? Ticari yatlar için uygun olan birden fazla yat tescili sunuyoruz ve size tavsiyede bulunmaktan mutluluk duyarız. Kişisel gereksinimlerinize ve ihtiyaçlarınıza uygun bir ticari yat kaydı bulmak önemli olduğundan, genel bir bakış yaptık:

Ticari bir yat kaydı ile ilgileniyor ancak daha fazla bilgiye mi ihtiyacınız var? Herhangi bir sorunuz varsa bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Eğlence amaçlı ve ticari yat ve tekne kayıt hizmetlerinde Avrupa pazar lideriyiz.

Ticari yatınızı çevrimiçi kaydedin

BlueWater Yacht Registrations, ticari yat kayıtları konusunda uzmandır. Seçiminizi yaptınız mı? Daha sonra tek yapmanız gereken gerekli belgeleri çevrimiçi platformumuza yüklemektir. Diğer kayıt işlemleriyle biz ilgileniyoruz. Süper hızlı ve kolay olduğu için, ticari yat kaydınızı otomatik olarak kişisel hesabınızda bulacaksınız.

25 Nisan 2024