Yeni kayıt: Cebelitarık yat kaydı

New registration: Gibraltar yacht registration

BlueWater Kayıt Hizmetleri yakın zamanda yeni bir tekne kaydı sunmaya başladı. Cebelitarık yat kaydı, uluslararası alanda tanınan bir yat kaydıdır ve Cebelitarık AIS & MMSI radyo lisansı ile birlikte gelir. Bu tür tekne kaydı, herhangi bir kısıtlama olmaksızın dünya çapında kullanılabilir. Bu, AB içinde ve dışında anlamına gelmektedir. Cebelitarık yat kaydı ticari tekne gezintisi için de kullanılabilir.

Cebelitarık Hakkında

Cebelitarık, Akdeniz’in başlangıcında yer alan bir İngiliz denizaşırı toprağıdır. Cebelitarık 6,7 km2’lik bir alana sahiptir ve İspanya’nın Endülüs bölgesiyle sınır komşusudur. Cebelitarık’ın nüfusu 30.000’in biraz altındadır. Ekonomi temel olarak turizm, finansal hizmetler ve gemiciliğe dayanmaktadır.

Cebelitarık İspanya’ya sınır olmasına rağmen, aslında Britanya’nın denizaşırı topraklarına aittir. Cebelitarık’ın kendi anayasası vardır. Savunma ve dışişleri Birleşik Krallık hükümetinin sorumluluğundadır. İspanya ile Cebelitarık arasında yıllardır süren bir anlaşmazlık var. Örneğin, sınır 1969’dan 1982’ye kadar tamamen kapalıydı. Sadece 2006 yılında Madrid ile Cebelitarık arasında bir uçuş bağlantısı açılmıştır.

İngiliz bayrağı altında yelken açmak

İngiliz denizaşırı bölgesi olduğu için Cebelitarık tekne kaydına kaydolmak, son derece saygın İngiliz bayrağıyla yelken açabileceğiniz anlamına gelir. Bu aynı zamanda teknenizin İngiliz denizcilik makamlarının koruması altında olduğu anlamına gelir. Cebelitarık, Britanya’nın denizaşırı toprakları içinde yer almasına rağmen, Birleşik Krallık’ın bir parçası değildir.

Cebelitarık tekne kaydınızı nasıl düzenleyebilirsiniz?

Herkes Cebelitarık tekne kaydı alabilir. Teknenin mülkiyetinin Birleşik Krallık-Gibraltar’da olması gerekmektedir. Bu, sizin adınız altında tek sahibi olduğunuz hareketsiz bir Birleşik Krallık Limited Şirketi kurarak yapılabilir. BlueWater Kayıt Hizmetleri tüm süreci düzenleyecektir. Yeni UK Ltd. şirketinizi oluşturduktan sonra, teknenizin, yatınızın veya jet ski’nizin mülkiyetini yeni UK Ltd. şirketinize devretmek için bir satış faturası hazırlıyoruz. Bu şekilde, teknenizin mülkiyeti, kaydın tamamlanmasından sonra artık Cebelitarık – Birleşik Krallık’ta kalmaktadır.

Lütfen tek sahibi olduğunuz şirketin aktif olmayacağını ve bu nedenle herhangi bir vergi ödemek zorunda olmadığınızı veya başka herhangi bir resmi yükümlülüğünüz olmadığını unutmayın.

Cebelitarık tekne kaydının avantajları

  • İngiliz deniz koruması altında
  • Gezi yatları için herhangi bir kısıtlama olmaksızın dünya çapında geçerlidir
  • Ticari yatlar için kullanılabilir
  • Yıllık denetim gerekmez
  • AB KDV bölgesi dışında
  • Yatınızı KDV’den muaf olarak almak için kullanılabilir
  • Tonaj belgesi başvurusu dünyanın her yerinde yapılabilir
  • Gösterilen fiyatlara hiçbir gizli maliyet olmadan her şey dahildir

Cebelitarık tekne kaydının maliyetleri

Cebelitarık tekne kaydı için maliyetler, yat kayıtları ile karşılaştırma sayfamızda bulunabilir. Tüm masraflar, AIS numarası ve MMSI radyo lisansı dahil olmak üzere Cebelitarık tekne kaydı içindir. Hiçbir gizli maliyet yoktur. Bu fiyata ayrıca şunlar dahildir:

  • Cebelitarık tekne kaydınızın bakımı
  • Birleşik Krallık Limited Şirketi Kurma (AB üyesi olmayan müşteriler için)
  • Yeni bir satış faturası oluşturma
  • Cebelitarık denizcilik yetkilileriyle yazışmalar
  • Tekne kayıt belgeleri
  • Cebelitarık’ta vergi ve harçlar
  • Temsil için zorunlu Cebelitarık adresi

BlueWater Kayıt Hizmetleri Hakkında

Lütfen 10 yıldan fazla hizmet siciline sahip deneyimli bir tekne tescil şirketi olduğumuzu unutmayın. Dünyanın her yerinden müşterilere hizmet veriyoruz. Herhangi bir şüpheniz varsa, lütfen hizmetlerimizden memnun kalan müşterilerimizin bize ilettiği görüşleri okuyun.

BlueWater Registration Services, müşterilerine tekne kaydı konusunda geniş bir hizmet yelpazesi sunan bir şirkettir. Farklı yat kayıtlarına veya AIS & MMSI Hizmetine bir göz atın. Ana işimiz yat kaydı, başka bir şey değil.

Bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Servis personelimiz her türlü sorunuzda size yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır.

30 Nisan 2024