Yeni Kayıt: Panama Yat Kaydı

New Registration: Panama Yacht Registration

Yeni bir tekne kaydı sunduğumuzu duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz: Panama Yat Kaydı! Bu kayıt en yaygın tekne kayıtlarından biridir ve birçok faydası vardır! Yeni Panama Yat Kaydımız hakkında her şeyi öğrenmek için bu blogu okumaya devam edin.

Panama Yat Kaydı

Panama Yat Kaydı, en popüler ve yaygın tekne kayıtlarından biridir. Panama çoğunlukla Atlantik ve Pasifik okyanusları arasında önemli bir nakliye bağlantısı olan Panama Kanalı ile tanınır. Panama, diğer tekne kayıtlarına kıyasla düşük kayıt maliyetleriyle tekne kayıtlarına kolay erişim sunar. Elbette bu tekne kaydının daha büyük faydaları var, ancak Panama Tekne Kaydını almanın en yaygın nedeni budur.

Panama Yat Kaydı

Panama Yat Kaydının Faydaları

Yatınızı Panama Yat Kayıtları kapsamında kaydettirmenin en büyük avantajlarından bazıları şunlardır:

  • Düşük (yıllık) maliyetler
  • Hızlı kayıt süreçleri
  • Tüm milletler için mümkün
  • Yat satın alırken KDV ödemek zorunda değilsiniz
  • Kayıt, ticari yat sahipleri için de uygundur
  • Mürettebat ücretleri için KDV ödemek zorunda değilsiniz
  • Yirmi yaşın altındaki yatlar için yat muayenesi gerekmez
  • Kayıt dünya çapında geçerlidir
  • Kayıt 2 yıl süreyle geçerlidir

Panama Yat Kaydının bir diğer büyük avantajı da kayıt olmak için Avrupa pasaportuna sahip olmanıza gerek olmamasıdır! Dünyanın her yerinden kayıt olabilmeniz için kayıt sürecini İngilizce olarak ele alıyoruz. Çevrimiçi kayıt basittir ve yalnızca birkaç adım içerir. Bazı belgelere ihtiyacımız olacak ve ardından tekne kaydını size bir gecede kurye ile göndereceğiz. Bu şekilde Panama Tekne Kaydınızı 2 iş günü içinde alacaksınız, böylece neredeyse hemen kullanabilirsiniz!

Kayıt süreci

Kayıt süreci

Panama Yat Kaydı için çevrimiçi kayıt portalımız aracılığıyla çevrimiçi olarak başvurabilirsiniz. Siparişinizi buradan verebilir ve seçtiğiniz tekne kaydı için gerekli belgeleri yükleyebilirsiniz. Bu belgelerin İngilizce olarak sunulması gerekmektedir. Bu tekne kaydı için hangi belgelerin gerekli olduğunu merak edebilirsiniz, bunlar gezi teknesi sahipleri ve ticari tekne sahipleri için farklılık gösterir. Kayıt süreci için büyük bir artı, çoğu yat kaydının bir sörvey gerektirdiği 20 yaşına kadar olan özel yatlar için yat muayenesi gerekmemesidir.

Gerekli belgeler

Gerekli belgeler

Panama tekne kaydı için çevrimiçi kayıt prosedürü sırasında sizden bazı belgelere ihtiyacımız var. Bunların tam olarak hangi belgeler olduğunu ‘panama tekne kaydı’ sayfamızda okuyabilirsiniz

BlueWater Kayıt Hizmetleri Hakkında

Lütfen 10 yıldan fazla hizmet siciline sahip deneyimli bir tekne tescil şirketi olduğumuzu unutmayın. Dünyanın her yerinden müşterilere hizmet veriyoruz. Herhangi bir şüpheniz varsa, lütfen hizmetlerimizden memnun kalan müşterilerimizin bize ilettiği görüşleri okuyun. BlueWater Registration Services, müşterilerine tekne kaydı konusunda geniş bir hizmet yelpazesi sunan bir şirkettir. Farklı yat kayıtlarına veya AIS & MMSI Hizmetine bakın. Ana işimiz yat kaydı, başka bir şey değil. Bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Servis personelimiz her türlü sorunuzda size yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır.

27 Nisan 2024